Ik heb via Chris een mooie aanbieding gekregen om mijn website te maken met het ontzorg pakket tegen een vast maandelijks tarief.
Chris reageert ontzettend snel op mails, vragen en aanvullingen. Dat vind ik persoonlijk ontzettend prettig, om niet lang op antwoord te moeten wachten.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Mijn site is mooi geworden, met een mooi design. Het fijne is dat Chris uit zichzelf ook met ideeën en/of aanvullingen komt, zoals o.a. de privacy wet die binnenkort van kracht gaat en instructies voor b.v de e-mail instellingen/berichten plaatsen. Als ondernemer weet je niet altijd alle ins en outs van wat wel mag en wat niet.

Bedankt voor de leuke samenwerking!!

Beppie van de Coevering

Eigenaar Troy's Shots & More, Troy's Shots & More

Het ontzorg pakket small heb ik via Chris aangeschaft.

Mijn wens om een one page te hebben en er zelf niet alle moeite voor hoeven te doen ondervangt van Erne in dit ontzorg pakket small.

Ik heb tekst en foto’s aangeleverd waarmee het proces gestart is. Van Erne reageert snel en is echt goed bereikbaar voor overleg.  In dit proces hebben we een aantal hobbels genomen. Het idee wat ik in mijn hoofd had bleek best lastig om te zetten in iets wat voor de ander ook begrijpbaar was. Chris bleef enorm geduldig zodat er uiteindelijk een mooi resultaat staat. Waar ik blij mee ben.

Bedankt Chris en groet marjolein Schultheiss

Marjolein Schultheiss

Eigenaar, Gelukkig worden we ouder

Alles is ooit een eerste keer. Zo ook het bouwen van een website. Ontzettend leuk en spannend, tegelijker tijd, in mijn belevenis, een enorme klus. Wat was ik dan ook blij dat ik deze klus heb kunnen uitbesteden aan Chris van Erne. Nadat Chris naar mijn ideeën en wensen heeft geluisterd, ging hij gelijk vakkundig aan de slag. Wat ik ontzettend prettig vond was, dat hij altijd meteen op alle vragen en mails reageerde.
Ook alle wensen, aanpassingen en verzoeken werden direct uitgevoerd. Geen moeite was hem teveel. En wat was/is Chris ongelofelijk geduldig. Hij denkt met je mee, geeft goede tips en professioneel advies. Een mooie website is dan ook het resultaat. Uit heel mijn hart, DANK JE WEL, Chris! En wat fijn dat ik, dank het ontzorg-large-pakket ook in de toekomst van alle service ben voorzien. Helemaal TOP!
Petra Unkel

Eigenaar Up-Coaching, Up-Coaching

Erg goede service als je een vraag stelt krijg je snel en goed antwoord.
Bij een probleempje wel zo prettig want dan is het snel opgelost.
Reactie= actie daar houd ik van!
TOP service en een dikke aanrader!
Faiza

Eigenaar Het CoachCentrum, Het Coachcentrum

Tijdens onze kennismaking had ik al het gevoel,

Chris weet waar hij over praat en dat is ook gebleken.

Succesvol heeft Chris ons begeleid naar een website die bij ons past.

Dit gebeurde vakkundig en dat voor een prijs die binnen ons budget past.

Erg prettig. Uniek vond ik ook de werkwijze van Chris. Hij combineert advies met coaching.

Daardoor sluit de website nog beter bij ons aan en kunnen we er een hele tijd vooruit.

Ook de nazorg is top.

Kortom, we hebben een goede keuze gemaakt om bij Chris onze website laten te bouwen. Ons advies is dan ook: niet twijfelen, maar doen. Chris maakt waar wat hij beloofd.

Marcel Sanders

Bestuur LCPG, LCPG

Share This